Tarayıcı Üzerinden Nasıl Bitcoin Madenciliği Yapılır?

Puan Verin

Cryptotab bu hizmeti sunan ilk firma olarak karşımıza çıkıyor. Kendi browserının yanında Chrome tarayıcısı üzerinden basit bir eklenti aracılığı ile internet üzerinden Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz. Cryptotab Browser, tıpkı Google Chrome, Yandex ve Firefox gibi bir internet tarayıcısıdır. Ancak bu tarayıcının diğer tarayıcılardan bir farkı var. Bu farkta tabi ki Bitcoin madenciliğine olanak sağlaması. Bu hizmetten yararlanırken tıpkı diğer tarayıcılarda yaptığınız gibi internette gezinebilir, dosya indirme veya yükleme yapabilirsiniz.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Cryptotab Browser, Google Chrome altyapısını kullanmaktadır. Buda browserın hızını ve işlevselliğini oldukça arttırmaktadır. Aynı zamanda tasarım olarak da Google Chrome’un aynısı olması ilk kez kullanacak olanlar için oldukça kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanında Google Chrome’da kullandığınız otomatik çeviri, favorilere ekleme gibi birçok özelliği de aynı şekilde Cryptotab Browser’da kullanabilirsiniz.

Cryptotab Browser’da bitcoin madenciliği yapmanız için ilk önce bir gmail hesabına sahip olmalısınız, eğer hesabınız yoksa veya güven konusunda tam emin değilseniz bu adresten yeni bir hesap açabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra Cryptotab Browser’dan hesabınıza girmeniz tarayıcı üzerinden Bitcoin madenciliği yapmanız için yeterli olacaktır. Cryptotab Browser’ı kullanmadan da Google Chrome üzerinden de Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz. Ancak ikisi arasında neredeyse 2 kat verim farkı olduğundan dolayı Browser’ı kullanmanızı öneririz. Eklentiyi kullanmak için ek yapmanız gereken Cryptotab eklentisini kurarak bir gmail hesabınız ile giriş yapmaktır. Bu iki yöntemde de gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra kullandığınız yöntemin açık kalması yeterli olacak ve sistem kendi kendine Bitcoin madenciliği yapmış olacaktır.

Nasıl Ödeme Alabilirim?

Cryptotab üzerinden ödeme almak için öncelikle bir Bitcoin cüzdanınızın olması gerekmektedir. Eğer yoksa Blockchain ve Bitcoinwallet gibi firmalardan kolayca edinebilirsiniz. Ardından madenciliğe başladıktan sonra Bitcoin miktarınız minimum para çekme limiti olan 0.00001 BTC’ye ulaşmanız gerekmektedir. Bu miktarı aştıktan sonra ise eğer Cryptotab Browser’da sağ üstte bulunan üç çizgiye tıkladıktan sonra “withdraw btc” sekmesine girmelisiniz. Buraya girdikten sonra açmış olduğunuz Bitcoin cüzdanınızın adresini yazıp “withdraw” butonuna basmanız yeterli olacaktır. İşlemi gerçekleştirdikten sonra 1 bir saat içerisinde kazandığınız Bitcoin’ler cüzdanınıza aktarılacaktır.