Google’un eski çalışanlarından banQi atağı

Puan Verin

2016 yılında Google’un eski çalışanları tarafından kurulan AirFox, mobil iletişim alanında, mobil tabanlı finansal hizmetler sunan ve kendini geliştiren bir firmadır. Boston merkezli platform, bankacılık hizmetlerini toplumun büyük bir bölümünde daha erişilebilir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kullanıcı dostu hale getirmek için Ethereum blockchain üzerinde çalışmaya devam ederek, yeni finansal hizmetler üretiyor. AirFox, blokajın merkezi olmayan gücünü müşterinin cep telefonu verilerinin dijital defteridir. Kullanıcıların AirTokens şeklinde ödül kazanmasına izin vermek için özel kredi puanı mekanizmaları aracılığıyla kullanışlı bir uygulama geliştirdi.

Blockchain tabanlı en iyi uygulamları “banQi” oldu

AirFox ekibinin en iyi ürün tekliflerinden biri olarak piyasaya çıkan banQi uygulaması nedir? Dijital bankacılık çözümü, Brezilya topraklarının az gelişmiş toplulukları için ödeme uzlaştırma sistemini kolaylaştırmayı amaçlayan bir uygulamadır. Dijital banka, kötü giden ekonomiyi güçlendirmek için gittikçe daha fazla insanı yasal olarak düzenlenmiş. Finansal hizmetler şemsiyesi altına almayı düşünüyorlar. banQi, büyük bir müşteri tabanına ücretsiz olarak bankacılık hizmetleri sunarak, tamamen kullanıcı odaklı geliştirildi. Hizmetin Türkçe dil desteğini yakından takip ediyoruz.