Binance Türkiye: Yatırma ve Çekme İşlemlerinize Güvenle Devam Edebilirsiniz

Puan Verin

Binance Türkiye, 16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik için açıklayıcı bir duyuruda bulundu. Türk Lirası ile banka hesaplarından trBinance’e para aktarabilir veya hesabınızdan bankanıza para çekme işleminin devam ettiğini duyurdu.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğin ise elektronik para kuruluşları ile ilgili olduğunu belirtti. Kendinize ait banka hesaplarınızdan trbinance.com hesabınıza TRY yatırma ve çekme işlemlerinize güvenle devam edilebileceğini resmi twitter adresinden yinelediler.

Binance.com’un Papara ile Bağlantısı Kesildi

Daha önce papara elektronik ödeme yöntemi ile Binance.com a TRY aktarıla biliyordu. Fakat 16 Nisan’da alınan resmi karar ile artık yurt dışı borsalarına elektronik ödeme yöntemleri ile TRY’nin aktarılamayacağı karara bağlandı.

Papara ödeme kanalının Binance ile olan bağı bu şekilde kopmuş oldu. Ama Binance Türkiye borsası trbinance.com a banka hesaplarınızdan Türk Lirası aktarabilir veya çekebilirsiniz.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için Binance Türkiye iletişim kanalları;

Binance TR Ofis Adresi
BN TEKNOLOJİ A.Ş.
Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Apt.
No:175/7 Şişli İstanbul

Destek: https://binancetr.zendesk.com/hc/tr