Bitmex BTC Komisyon Oranını Yüzde 45 e Çıkardı – Bitmex Borsası Duyurusu

Puan Verin

Bitmex BTC türünden dağıttığı komisyon oranını %45 seviyesine kadar çıkararak, arkadaş öner kazan (Bitmex Borsası Ortaklık Programı) gelirlerini arttırdı. BitMEX Ortaklık Programı servisinin önceki komisyon oranı %25 düzeyindeydi. Yeni üye getirenlere artık %45’e varan komisyon vereceğini duyurdu.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bitmex Ortaklık Programı Nasıl Çalışır?

Bitmex ortaklık programına kayıt olmak için öncelikle siteye üye oluyorsunuz. Daha sonra ilk katılım işlemini tamamlıyorsunuz. Yani KYC onayını yapıyorsunuz. KYC doğrulaması olmadan Bitmex Ortaklık Programı servisine kayıt olamazsınız. Kimlik doğrulama adımından sonra ise BitMEX Ortaklık bağlantınızı topluluğunuzla paylaşın ve kazanmaya başlayabilirsiniz. Bitmex borsası bu uygulama ile alt üye ile para kazanma sisteminde en büyük oranlardan birine sahip olmuş oldu.

bitmex btc

Bitmex Nedir? Diğer Kripto Para Platformlarından Farkı Ne?

Bitmex nedir? Neden yatırımcıların tercihi oluyor? Gelin bu soruların cevabını analiz verilerinden öğrenelim. Öncelikle bu borsanın aylık ziyaretçi sayısı similarweb verilerine göre 3 milyon kişidir. Bunu Binance gibi bir borsa ile kıyaslamak hata olur. Çünkü Binance’in en son aylık ziyaretçisi 113 milyon kişi olarak kayıtlara geçmiştir.

Bitmex kullanıcı sayısı eskiden çok daha fazla iken şuan 3 milyona düştü. Nedeni ise Binance başta olmak üzere diğer kripto para borsalarının da margin türev işlemlerini başlatmış olmasıdır. Kaldıraçlı işlemlerde dünya lideri iken şuan gerilemiş durumdadır.

Bitmex vadeli kaldıraçlı kısacası bir türev borsasıdır. Yani paranızın reel değeri ile değil sizin belirlediğiniz (borsanın izin verdiği kaldıraç ve hacim sınırı dahilinde) işlemler ile açılan pozisyonlardır. Bu işlemleri Binance, KuCoin, Gate, Huobi ve diğer borsalarda da yapmanız mümkündür.

Bitmex Token Nedir? Bitmex Airdrop Hakkında Kısa Bilgi?

Bitmex Token, BitMEX borsasının piyasaya süreceği kendi kripto parasıdır. BMEX olarak kısaltılmıştır. İlk olarak borsa işlemlerinde kullanımı sağlanacak olan bu projenin arkasında Bitmex olacağı için iyi bir seviyede regüle olabilecek potansiyele sahiptir.

Bitmex Airdrop ödüllerini resmi sitesi üzerinden duyurdu. Aktif olarak katılımı mümkündür. Mayıs ayı içinde yoğunlaşan bir airdrop dağılımını görüyoruz.

bitmex token airdrop

Bitmex Token Ne Zaman Çıkacak?

Bitmex Token ne zaman çıkacak? Ünlü türev borsasının kripto parası Bitmex Token fiyat bilgisini veremiyoruz. Çünkü henüz piyasada alım satım işlemine açılmadı. BMEX için airdrop işlemleri Mayıs 2022 de bitiyor. Sonrasında ise borsa listelenmeleri başlar.