Bitcoin’i 100 bin dolara taşıyacak haber geldi

Puan Verin

Lider kripto para birimi için çok önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde VanEck tarafından yapılan “Spot Bitcoin ETF” başvurusu SEC tarafından reddedilmişti. Ama bugün öğrendiğimiz bilgilere göre Chicago merkezli CBOE borsası yeni bir Bitcoin ETF’si listeliyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bitcoin, 3 haneli fiyatlama için kendini akümüle ediyor

Ünlü yatırım firması VanEck’in başvurusu üzerine BTC’nin vadeli işlem fonu olan ETF’si salı günü itibari ile borsada listelenecek. VanEck Bitcoin Strateji Fonu adı altında “XBTF” olarak listelerde görünmeye başlayacaktır.

ABD Menkul Kıymetler Kurumu olan SEC daha önce herhangi bir Bitcoin vadeli işlemlerine sıcak bakmadıklarını ve bunun için piyasanın hazır olmadığı kanaatindeydi. Ama bugün geldiğimiz noktada ise başvurusunu eksiksiz iyi bir şekilde yapmış olan bir firmanın başvurusu kabul görebiliyormuş. Aslında bu durum sonraki vadeli işlemlerede örnek oldu.

ProShares Bitcoin Strategy ETF’si ilk onay alan başvuruydu. Ve BTC’nin vadeli fonu listeleme sonrasında yoğun ilgi gören bir yatırım fonu olmuştu. Elbette bu durum lider kripto parada yeni ATH yaratmıştı.

Bitcoin Ne Kadar? Canlı Piyasa Verileri

Serbest piyasa verilerine göre 1 Bitcoin fiyatı 2,075,700.15 TL’den alıcı bulabiliyor. Amerikan Doları (USD) para birimi karşılığı ise $ 63,913.12 ediyor. Avro (Euro) karşılığında 1 BTC satın almak isterseniz de 59.902,76 ‘dan alım yapabilirsiniz.

Bitcoin fiyatı son 24 saatte -2.32% değişim ile 2,075,700.15 TL’den satılıyor. Dijital altının küresel bazda son 24 saatteki hacmi $ 30,411,836,134 ve toplam piyasa değeri de $ 1,254,386,833,280 olarak ekranlara yansıyor.