Ünlü fenomen açıkladı: Bitcoin önce düşecek, sonra boğa yükselişi yapacak

5/5 - (1 vote)

Twitter başta olmak üzere bir çok sosyal medya platformunda fikirlerini sürekli paylaşan ünlü kripto para fenomeni Rookie (@altcoinrookie) Bitcoin için tahmini grafiğini açıkladı.

Twitter’da 275 bin den fazla takipçisi bulunan kripto para fenomeni Rookie’ye göre BTC önce 39 bin dolar bandına düşecek, ardından da 80 bin dolar yolculuğu başlayacak.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Bitcoin, 39 bin dolarda ikili dip formasyonu yapabilir!

Rookie, bir tweetinde paylaştığı grafikte BTC’nin önce 39 bin dolara kadar düşeceğini tahmini mumlarla belirtmiş. O seviyede lider kripto para varlığını bir ikili dip formasyonu karşılayacakmış. Daha sonra 43 bin dolar seviyesine doğru bir yükseliş yapacakmış. Oradan da sert bir yükseliş ile 49 bin dolara tekrar uğrayacağını çizen Rookie, BTC yolculuğunun 80 bin doların üzerine kadar çıkacağını tahmin ediyor.

Ünlü fenomene göre 49 bin dolara ulaşan BTC de yükseliş soluksuz devam edecekmiş. Bu grafiğin tahmini mumları 49 bin seviyesinden sonra PlanB’nin S2FX modelini desteklediğini görebiliriz.

Altcoin Rookie nin bitcoin tahmini grafiği
Kaynak: @altcoinrookie (Twitter)