Ulbricht ’e göre Bitcoin hala yukarı yönlü

Puan Verin

Şubat 2011 de kurulan ve yasa dışı ürünlerin satışı için darknette etkin olan bir marketin kurucusu olan Ross William Ulbricht, Bitcoin ‘i ödeme yöntemi olarak sitesinde kullanmış ve aynı zamanda büyük ilgi duyan bir analist olarakta bilinir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Ulbricht, hapishaneden BTC tahmininde bulundu

2011 de kurulduğunda ürünlerinin %70 i sadece uyuşturucudan oluşan Silk Road sitesi kısa zamanda darknette büyüyerek çeşit sayısı ve ürün sayısını arttırmış. Tabi işlenen bu suçlar ile kurusucu Ross William Ulbricht tutuklanmış ve şuanda cezaevinde yatmakta. Orada da ilginç bir tahminde bulunarak Bitcoin tahminleri kervanına ilginç bir yerden kendisini eklemiş oldu.

Ross’a göre Elliot dalga teorisine dayanarak Bitcoin fiyatının 2020 yılında 100 bin dolara erişeceğini öne sürdü. Öte yandan da Bitcoin fiyatındaki istikrarsız hareketlerin her zaman olabileceği ve fiyat tahmininin zor olduğunu da ekledi.

Elliot dalga teorisi ile BTC yorumu

Teoriye göre ilk döngü aynı zamanda “ara” dalgalara sahip beş dalgadan oluşmaktadır. Dördüncü dalga piyasasının sonunu belirtiyor. Ocak 2015’te Bitcoin fiyatının 175 dolara düştüğü 2014-2015 ayı piyasasının yaşanması bu teoriyi destekler. Ardından giderek artış yaşayan Bitcoin, Aralık 2017’de geri kazanılan mevcut maksimum değere çıkması buna örnek olarak gösterilebilir.