Trace Mayer: "Bitcoin bir sonraki boğa da 100 bin doları geçecek"

Puan Verin

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar sektörü harika beyinlerle dolu olduğunu artık herkes tahmin edebiliyor. Blockchain teknolojisinde ve kripto parada bir devrimin yaşandığını çoğu kişi söyler oldu. Ancak şaşırtıcı olan yatırımcıların dijital varlıklara yeteri değeri vermedikleridir. Bitcoin ve diğer kripto varlıklar asıl değerlerinden çok uzak bir yerde olduğunu bazı analister hiç çekinmeden söylerler ki Trace Mayer‘da aynı görüşte olan bir kripto para yatırımcısı.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

En eski kamuoyu Bitcoin yatırımcılarından biri olan Trace Mayer, 2010 yılından beri bu piyasada kendini hissettiren bir yatırımcı. Kendisi Kraken borsasında işlemlerini yapar ve sürekli Bitcoin hakkında görüşlerini açıkça belirtir. Geçtiğimiz günlerde “kripto kışı” nın bittiğini Twitter’dan duyurmuştu. Ve sözlerine şunuda ilave etmişti. Kripto para borsaları yüksek komisyon alıyorlar ki bunun önüne yatırımcının geçmesi gerekiyor diyip “saçlarını çekin” diye de bir tabir kullanmıştı.

Konuşmasında en dikkat çeken kısım ise Bitcoin hakkındaki tahmini oldu. Bitcoin’in bir sonraki boğa koşuşunda değerinin 100 bin ile 250 bin dolar arasında olacağını öngörüyor.

Mayer, 2020’de yarıya çekilme (halving) olayının tamamen mümkün olmasının ardından, Bitcoin’in 1 trilyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna gelebileceğini ve bunun madeni para başına yaklaşık 55.000 dolara karşılık geleceğini söyledi.

Bununla ilgili paylaşılan grafik

Bitcoin kıtlık grafiği