Son 10 yılın en iyi yatırımı, 1 doları 90.000 dolara çıkardı

Puan Verin

Son 10 yıl içinde inanılmaz derecede yükselen Bitcoin (BTC), 2010’ların en iyisi olarak tarihe damga vurdu. Diğer tüm yatırım araçlarını geride bırakarak adını tarihe en değerli varlık olarak yazdırmayı başardı.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

CNN ‘in yapmış olduğu özel habere göre, Bank of America Securities tarafından yayınlanan yakın tarihli bir raporada, on yılın başında Bitcoin’e 1 dolar yatırdıysanız eğer şimdi değeri 90.000 dolardan fazla olacaktı.

Bir Bitcoin şu anda yaklaşık olarak 10.400 dolar değerindedir. Tüm zamanların en yüksek değeri olan 20.000 doların neredeyse yarısı diyebiliriz.

BTC, Spekülatif bir yatırım olmaya devam ediyor

Bitcoin son derece spekülatif bir yatırım olmaya devam ediyor. Fakat son on yılda en popüler ve yaygın olarak kabul gören kripto para birimi olarak ortaya çıktığı için değeri sürekli bir yükselme eğiliminde. Tabi şimdiye kadar öyle oldu diyebiliriz. Dalga teorileri ve teknik analizlere göre tüm zamanların grafiğinde artış kanalını net bir şekilde görmek mümkündür. Ama ilerleyen zamanlarda bu değerli varlığı neler bekliyor göreceğiz.

Ayı ve boğa spekülasyonu

Perakende firmaların önemli bir kısmı, Bitcoin ‘i bir ödeme şekli olarak kabul ediyor. Hatta bir kaç yatırım şirketi ve borsa, BTC ‘yi vadeli işlem ticaretine aldı. Bu da onu meşrulaştırmaya yardımcı oldu diyebiliriz.

Gelişmemiş ülkeler için bir fırsat oldu

Gelişmemiş ülkelerin para birimleri oldukça değersiz. Dolara karşı tam bir çırpınış içinde olan bazı para birimleri, değerli döviz ve altın gibi yüksek fiyatlanan varlıklara karşı yatırım yapılamayan enstümanlardır. O ülkelerin talihsiz vatandaşları ise yatırım yapmaktan çekinirler. Ellerinde bulunan az miktarda para ile yatırım yapılamadığını bilirler. Fakat Bitcoin, onlar içinde büyük umut ışığı oldu.

Dünyanın en değersiz para birimleri için BTC en iyi yatırım aracı oldu.