Kripto para dünyası, Pizza Günü ‘nün 10.yıl dönümünü kutluyor

Puan Verin

Kripto para dünyası için oldukça önemli bir olan Pizza Günü ‘nün 10. yıl dönümüne girdik. 2010 yılının Mayıs 22’sinde başlayan bir furya ile bugün dünya Bitcoin’le ticaret yapıyor. Evet o gün Floridalı bir adamın Jercos pizzalarından iki dilim almak için 10 bin Bitcoin harcadığı gündü. Şimdi ise o miktarın bir servet ettiğini artık görüyoruz. Konuya tamamen muvafık olmak için Pizza Günü nedir? makalemizi inceleyebilirsiniz.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Pizza Günü olarak kutlanması artık bir gelenek oldu

Bitcoin ilk olarak 2010 yılında ilk kripto para borsası Mt. Gox’ta işleme açılmıştı. Mt. Gox; Japonya’nın Tokyo kentinin Shibuya bölgesinde kurulmuş bir bitcoin borsasıydı. Ve Temmuz 2010’da başlatılan ve 2013 yılına kadar da en büyük bitcoin aracı kurumu ve dünyanın önde gelen bitcoin borsası olarak dünyadaki tüm bitcoin işlemlerinin %70’inden fazlasını gerçekleştiriyordu.

Ve bir programcı olan Laszlo Hanyecz, ilk BTC siparişini / ticaretini gerçekleştiren kişi olmuştu. Bitcoin tarihi inanması güç bir dalgalanmalar ile başlamış oldu. Hanyecz’in ilk siparişi artık Pizza Günü olarak kutlanmaya başlanmıştı. O günden beridir çeşitli kutlanamlara şahit oluyoruz. Bazı kripto para borsaları kampanya yapıyor.

Ucuza Bitcoin kampanyası

Kripto para dünyasında bir çok borsa kampanya düzenler. Pizza Günü artık sektörün önemli bir parçası halini almış durumda. Önde gelen borsaların ucuza BTC kampanyası, en çok ilgi gören kampanyalardan biri olmuş durumda. Tabi sadece ucuza Bitcoin değil bir çok kripto para birimlerinde bu duruma rastlamak mümkün.

Tüm kripto para topluluğunun Pizza Günü kutlu olsun. / Kriptoparalar.net Ekibi