Kripto analisti PlanB, Bitcoin’de 100 bin dolar için tarih verdi

Puan Verin

Sosyal medya ve çeşitli mecralarda sektörde sözü geçen başarılı kripto analisti PlanB, Bitcoin’in geçmiş fiyat hareketlerinin 2020 Mayıs’taki bir sonraki halving’den hemen sonra yeni bir boğa piyasasına sinyal verdiğini iddaa etti. Halving nedir? makalemize göz atabilirsiniz. 4 yılda bir gerçekleşen olay, piyasadaki BTC arz miktarını yarıya indiriyor.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

PlanB analistine göre, Bitcoin fiyatı önceki iki Halving’in hemen sonrasında hızlı bir yukarı ivme kazandığını ve buna benzer bir senaryonun 4.yarılanmada yaşanabileceği öne sürüldü. PlanB’nin analizine göre BTC fiyatı 100.000 bin doları 2023 yılına kadar görebilirmiş. Aynı zamanda bu tespitininde çok eleştirildiğini belirtti.

Tabi bu görüşler tamamen yorum ve analiz bilgisidir. Bazı analistlere görede BTC 1.000 dolar seviyesine kadar gerileyecekmiş.