Fransız mahkemesinden ilginç BTC kararı, para değil ama değerli !

Puan Verin

Fransız Nanterre Ticaret Mahkemesi, 26 Şubat’ta Bitcoin’in mantarlanabilir, maddi olmayan bir varlık olduğuna karar verdi. Fransız kripto topluluğu ve ötesinde bazı dalgalanmalar yarattı. Bu daha düşük bir mahkeme kararı ve dahası, bazı haberlerin bildirdiği gibi BTC’yi para birimi veya fiyat parası beyan etmediği oldu. Ancak para gibi bir mantar varlığı olduğu göz önüne alındığında, ortaya ilginç karar çıktı.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Para değil ama değerli !

Fransa mahkemesinin bu kararı ile kripto paraların varlığı bir kez daha sorgulanmış oldu. Mahkeme aslında para değil diyerek katedeceği yolu uzattı. Öte yandan değerli bir varlık sınıfı olarak hissettirmesi ise geleceğe dönük ışık yaktı.

Rennes İşletme Fakültesi’nde doçent olan Roman Matkovskyy ise konuyla ilgili şunları kaydetti;

“Brown mahkemesinin Bitcoin’i finansal araç olarak nitelendirmesi, kripto para biriminin meşrulaştırılmasında önemli bir gelişme olabilir” dedi.

Willkie Farr & Gallagher LLP’nin kıdemli danışmanı ve Birleşik Devletler Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu eski başkanı Christopher Giancarlo, kararı değerlendirdi. Karar, muhtemelen Fransa’da ve belki de başka bir yerde, E.U.’da olduğu gibi bir etki yaratacağına inandığını belirtti.