Dow Teorisi ‘ne göre BTC de yükseliş trendi bitti !

Puan Verin

Dow Teorisi ‘ne göre lider kripto para BTC ‘nin yükseliş trendi sona erdi. Bu sözler, Twitter ‘da ünlü bir analist olan XryptoWolfe kod adlı yerli bir analiste ait.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

“Tekniksel olarak yükseliş trendi bitti”

Dow Teorisi ne gore btc grafik
Bitcoin Dow Teorisi Grafiği, Kaynak: @XryptoWolfe

Twitter’da aktif olarak kripto paralar ile ilgili analiz paylaşımları yapan Wolfe, teknik açıdan Bitcoin için yükselişin bittiğini paylaştı. 28 Binden fazla takipçisi bulunan analist, destek aldığı teknik analizi ise Dow Teorisi ile açıkladı. Analist, “Yükseliş trendinin teknik olarak bitmesi durumu, yapılan son yükseğin düşüğü (HL) altı mum kapanışı ile gerçekleşir” diye ekledi.

Dow Teorisi hakkında daha detaylı bilgi için Dow Teorisine Giriş makalesini Binance sitesinden inceleyebilirsiniz.

Bir başka analiste göre Bitcoin iki arada kalmış durumda

Twitter ‘da 25k takipçiye sahip bir başka analist olan Mehmet Hasan Tufan (@memethasantufan) ise BTC ‘nin karar için iki arada kaldığını grafiksel olarak paylaştı.

One Reply to “Dow Teorisi ‘ne göre BTC de yükseliş trendi bitti !”

  • Hüseyin Kaya yazdı:

    Hala umut var. 9650 seviyesi çok önemli olacaktır. Bu arada 6k da duvar örülü halde bekliyor. İnanılmaz bir sed çekilmiş. En kötü oradan döner bence. (Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle) Paylaşımlarınız bu aralar güzel takipteyim.