Changpeng Zhao: Bitcoin’in Gerçek Değeri 400 Bin Dolar

Puan Verin

Changpeng Zhao, BTC için fiyat öngörüsünde bulundu. Dünyanın önde gelen kriptopara borsası Binance’in kurucusu ve CEO’su olan Zhao, Bitcoin için değerine 400.000 dolar dedi.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Changpeng Zhao: BTC ‘nin Başarısında Sınır Yok!

Dün teknoloji dehası Elon Musk’ın Twitter profilinde yaptığı Bitcoin hashtag değişikliği, lider kriptopara biriminde bir sıçrama gerçekleştirmişti. BTC fiyatı 37 bin dolar seviyesine çıkmıştı.

Elon Musk Twitter Profil Bitcoin
Kaynak: Twitter

Bugün ise Binance ‘in CEO’sundan gelen BTC için övgü dolu sözlerin yanında birde fiyat öngörüsü yapıldı. Fiyatının aslında gerçek değerinden çok uzak olduğunu söyledi. Şuanki seviyesinin sadece bir fırlama rampası oluşturduğunu belirtti. Ayrıca dün Bitcoin fiyatı 37.000 dolara yükseldiğinde ise bu kriptopara biriminin başarısında sınır olmadığını yazdı.

İlk kriptopara birimine her zaman sıcak bakan yani iyimser duran Changpeng Zhao, daha öncede söylediği fiyat tahminleri genelde tutan biridir. Ünlü borsa dehasının Bitcoin için söylediği en iddialı sözlerden biride, sürekli olarak ilerlediği yönündeki görüşüdür. Ona hudut biçilmezmiş. Yani onun artık büyüdüğünü söyleyebileceğimiz hiç bir seviye yokmuş. Sayısındaki sınır, arz oldukça fiyatındaki sınırsızlığı tetiklediği için sürekli bir artışa sinyal yakıyor.

CZ, Büyük Dalganın Henüz Gelmediğini Belirtiyor

Diğer kriptoparaların Bitcoin gölgesinde kaldığını görebiliyoruz. Zirvedeki altcoin Ethereum’un çıkışı her ne kadar yatırımcıları ve analistleri heyecanladırmış olsada, CZ’ye göre asıl boğa henüz başlamadı. Büyük boğa koşusu baş döndürecek tarzda olacakmış.