Bitcoin kritik destek seviyesi olan 10 bin doları test etti

Puan Verin

Bitcoin (BTC), gün içinde özellikle akşama doğru yoğun volatilite hareketlerine tutuldu. Öncesinde ise 10.300 dolar ortalarında yatay bir hareket içinde fiyatlanırken, 10.000 dolara doğru büyük bir düşüş yaşadı. Fakat boğalar büyük destek direncinden onu geri çevirdi. 10 bin seviyesi aynı zamanda psikolojik destek olarakta görülüyor. Altına sarkma yapması halinde aşağı doğru ivme kazanması olasıdır. Düşüş daha da derinleşecekti.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Sosyal medyada tanınmış bir kripto para birimi analisti olan Josh Rager, son Tweet’tinde bu konuda hakkında görüş bildirdi. Altcoinler fiyat olarak BTC’ye yanaştıkça yukarı momentumlarına devam edebileceğini söyledi. Rager;

“Eğleniyor muyuz? Görünüşe göre BTC bir tasfiye oyununda. %4 aşağı, %4 yukarı ve ardından %4 geri. Bitcoin’in bir ticaret alanı yok, ancak potansiyel olarak BTC’yi yanlara doğru hareket edebilecek altcoinlere dikkat edin” dedi.

Having fun yet?

Looks like $BTC has been a liquidation game, catching those offsides with high leverage

4% move down, 4% move up followed by another 4% back down

No Bitcoin trade zone, but keeping eyes on alts that could potentially move w/ BTC sideways pic.twitter.com/2SCq0KTbsp

— Josh Rager ???? (@Josh_Rager) February 13, 2020

Yine başka bir popüler analist olan Teddy Cleps ise BTC’nin günlük yükselen kama direncini kırmaya çalıştığını ancak bu yönde reddedildiğini yazdı. Üçüncü bir yeniden yukarı yönlü testin yakın olduğunu belirtti. Son olarak “boğalar beni hayal kırıklığına uğratmıyor” dedi.

Kripto paraların eğilimleri, önümüzdeki birkaç gün içinde nasıl yatırımcılara BTC’nin boğa piyasası yapısını koruyup koruyamayacağını veya yakında başka kayıplar görüp görmeyeceği hakkında fikir verecektir.