Bitcoin için güçlü direnç aşılırsa, o seviye artık güçlü destek olacaktır

Puan Verin

Bitcoin, dün alçalan üçgenin destek yakınlarındayken hızlı başlayan bir alımlarla üst direncini kırdı. Sonrasında ise hızlı yükselen bir fiyat gördük. Ve bu formasyonun yukarı kırılması değerli kriptoyu rahatlattı.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Şuan boğa flaması içinde

Alçalan üçgenin direncini kırdığı için artık boğa flamasında olan BTC, yukarı yönlü hareketini devam ettirme ihtimali güçlüdür. Ama sonraki direnç en önemli adım olacak.

BTC için 6900 seviyesi çok önemli

BTC için çizilmiş teknik analiz grafiğine (altta) baktığımızda, kırmızı bölge oldukça güçlü bir direnç oluşturacaktır. Aşılması çok güç bir set gibi duruyor. 6900 dolar civarlarına tekabül eden bu çizginin sonraki hedefi 7700 olacaktır. Bir sonraki direnç 7700 dolar ve olurda bunuda aşarsa 9100 dolar diğer direnç seviyesi olacaktır. Güçlü dirençlerin kırılımı güçlü destek haline dönüşeceğinden, 6900 seviyesi kırılırsa artık güçlü bir destek seviyesinden bahsedebiliriz. Satış bakısı ile karşılaşılacak 2 bölgemiz 7700 – 9100.