Bitcoin için 2019 da dip tahminini tutturan analist, yine konuştu

Puan Verin

Sektörde Dave the Wave olarak bilinen analist Bitcoin için tahminde bulundu. Yatırımcı ve aynı zamanda analist olan Dave, Bitcoin’in 2019’un geri dönüşünü doğru bir şekilde tanımlayan uzun vadeli grafiğini güncelledi.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Analist, Bitcoin’in yolunu logaritmik bir büyüme eğrisi kullanarak çizmiş. BTC’nin son boğa trendinin iyi olduğunu belirtti. Bitcoin’in son radarda 10.000 doların altına düştüğünü gösteriyor. Ayrıca Dave, BTC’nin önümüzdeki birkaç yıl içinde 110.000 dolar aralığına yükseleceğine inanıyor. Yayınlanma sırasında şu anki fiyatı 9,800 dolar olarak görünüyor.

“Kısa süreli yatırımlara takılan veya kafası karışanlar için, işte benim görüşüm ilerliyor. Bir yatırımcıysanız, kısa süreli çağrıları dikkate almayın ve orta ile uzun vadeye odaklanın. Ana nokta, satın alma bölgesine yapılan konsolidasyonun BTC’yi çalıştırması için güzel bir şekilde ayarlayabilmesidir. ”

Kısa vade de 8.400 doları görebilir

Ünlü analist ancak kısa vadede, BTC’nin 8.400 dolar aralığına kadar düzeltmeye devam edebileceğini işaret etti. Bunu söyleyen ilk analist o değil tabi. Bununla ilgili bir kaç ünlü analist de aynı noktayı işaret ederek görüş bildirdi.

Analist Josh Rager ise kısa vadeli bakış açısını kabul eden bir diğer ünlü yatırımcı ve analist. Önemli bir Bitcoin geri çekilmesi arayan yatırımcılar isteklerini alabileceğini belirtti.