Bitcoin de Güçlü Destek Seviyesi 42.954 Dolar

Puan Verin

Bitcoin dün gece 4 saatlik kapanışını psikolojik destek seviyesinin altında kapattı. Psikolojik seviye olan 45.000 dolar fiyatı önemli bir destek oluşturmuştu. Ama bu seviyenin haftalık olarak aşılması da önemlidir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bitcoin Yükselmek İstiyorsa, Haftalık Kapanışını 45 Bin Dolar Üzerinde Yapması Gerekecek

Bitcoin dominansında oluşan 45 bin dolar seviyesinin dün gece 4 saatlikte kırılması ayıların piyasaya gireceği endişesi yarattı. Fakat bu olay aslında çokta önemli değil. Yükseliş kanalını aşağı kırması için iki faktör daha var.

1.Faktör: BTC’nin haftalık kapanışını da 45 bin doların altında yapması gerekecektir. Aksi durumda yükselme devam edebilir.

2.Faktör: En önemli yani kritik destek seviyesi henüz kırılmış değil. 42.954 doların altına inmedikçe, BTC’de tam anlamıyla destek kırılmış değil.

Bu iki önemli faktörün negatif anlamda gerçekleşmesi artık ayıların varlığını hissettirebilir. Ama bu iki durum aşılmadıkça lider kriptopara da artış devam edebilir.

Ayı Piyasasının Geldiğini Nasıl Anlarız?

Piyasanın karamsar ve fiyatların düşüş trendinde olduğu döneme dediğimiz ayı dönemi için ana trendin aşağı kırması lazım. Yükseliş kanalında bu seviye yaklaşık 35 bin dolarlara denk geliyor. Altına indiği takdirde ayı piyasasından fiilen bahsetmek artık mümkündür.

Destek bölgesinden geri dönerse eğer, tekrar bir risk oluşturmamak için 50.500 dolar seviyesinden tutunması gerekecektir. Hatta bu seviyede tamamen tutunduğunun göstergesi olarakta en az 4 kapanış mumunun üst noktası yukarıda olması lazım.