Bitcoin Ağustos ayını 47 bin 156 dolarda kapattı

Puan Verin

Bitcoin Ağustos ayı kapanışını 47.156 dolarda gerçekleştirdi. Tüm yatırımcıların gözü Eylül ayına dikildi.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

PlanB: Bitcoin Ağustos ayını 47 bin doların üzerinde kapattı

PlanB’nin yıl sonu fiyat tahmini şu an için yolunda gibi görünüyor. Daha önce yıl sonu fiyat tahminini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürmüştü. Bu defa twitter hesabında “her şey yolunda BTC S2F modeline göre saat gibi işliyor” ifadelerinde bulundu.

PlanB’nin yıllık kapanışının 135 bin dolar olduğunu biliyoruz. Ama geçenlerde aylık kapanışlar ile ilgili bir tweet paylaştı. Aylık kapanışlar ise şöyle; Bitcoin Ağustos>47 bin dolar, Eylül>43 bin dolar, Ekim>63 bin dolar, Kasım>98 bin dolar ve Aralık>135 bin dolar tahminlerini yaptı.

PlanB Tweet

Aslında paylaştığı tweette Ağustos ayını doğru tahmin etti. Sırada Eylül için 43K kapanış sinyali duruyor. Yıl sonu kapanışı ise tamamen merak konusu oldu.

PlanB’nin S2FX modeline göre ise yıl sonuna kadar mega bir boğa beklentisi oluşuyor. Sonrasında ise 100K civarında uzunca bir süre fiyatlanma olabilir. Ama ona göre en çılgın hareket ise 2024 yılından sonra gelecekmiş. 1 Bitcoin 1 milyon dolar tahmini bu modelin en çılgın noktası olacaktır.

Bitcoin S2FX Model Grafigi
PlanB S2FX Model