Ayı Sezonu Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

Puan Verin

Kripto para borsasında diğer borsalarda olduğu gibi ayı sezonu beklentisi var.  Birçok yatırımcı ayı sezonunun açılması ile birlikte yatırımlarına yön verecek. Peki büyük bir beklenti şeklinde merak edilen ayı sezonu ne zaman başlayacak?

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!
Ayı Sezonu

Kripto para piyasasında yatırım yapan birçok kişinin bildiği gibi Mart 2017 den bu yana oldukça beklenen bir ayı sezonu şu ana kadar yaşanmadı. Uzun bir zamandan bu yana beklentinin olması ile birlikte sorular ardı ardına geldi. Bilindiği üzere Mart 2017 tarihinde oldukça büyük bir düşüş yaşamış ve büyük kayıplar yaşanmıştı.

Benzeri bir duruma düşmemek tüm Kripto para yatırımcılarının oldukça önemsediği bir husus. Bir gecede veya kısa bir zaman içerisinde oldukça büyük bir kayıp yaşamak istemeyen yatırımcılar bu sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Ayı sezonu geliyor

Öncelikle yatırım tavsiyesi olarak bu belirtilen fikirlerin ortaya konulmadığını ve etmek isteriz. Yapılan analizler ve değerlendirmeler sonucunda beklentileri yazımız içermektedir. Tamamen belirtilen tarihlerde veya belirtilen zamanlarda herhangi bir şekilde ayı sezonunun başlama garantisi bulunmamaktadır. En büyük beklenti Bitcoin 100.000 dolar sınırını aşması. Şu an balinaların hiçbiri 100.000dolar sınırının aşılmaması durumunda ayı sezonunun geleceğine inanmıyor. Hızla yükselen Bitcoin 100 bin dolar sınırına adım adım ilerliyor.

Yeni yılda ayı sezonu başlayabilir

Piyasa içerisinde analizlerine önem verilen birkaç yorumcu ise ayı sezonun yeni yılla birlikte gelebileceğini belirtti. Yani yeni yılın gelmesiyle birlikte Kripto para piyasasında önemli bir miktarda düşüş olabilir. Ayı sezonun yanı sıra sert ve düzeltmenin gelmesi de bekleniyor. Düzeltmenin olması ile birlikte 100 bin dolar sınırına doğru Bitcoin yükselmesi bekleniyor. Söylentilerin ve beklentilerin ne kadar doğru olduğunu yakın zaman içerisinde göreceğiz. Büyük bir yükseliş mi yoksa düşüş mü yaşanacak görülecek.