2022’de Satın alınacak en iyi 10 kripto para birimi

Puan Verin

Sizler için derlediğimiz bu makalede en iyi 10 kripto para portföyünü listeledik. Mevcut dijital ve finansal durum göz önüne alındığında, daha fazla insanın hızlı bir kâr için kripto para birimlerine yöneldiğini görebiliyoruz. Bunun nedeni, kripto para birimlerinin hızlı, güvenli ve anonim fon transferi sunmasıdır. İnsanların hızlı kar için kripto para birimlerine yatırım yapmasının bir başka nedeni de bu paraların çok kısa sürede büyüyüp çoğalma şeklidir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kripto para birimleri, onları doğru yönettiğiniz sürece portföyünüzde değerli bir varlık olabilir. Yatırımlarınızı artırmanın yanı sıra, birden fazla kripto para birimi satın almak sizi tüm paranızı kaybetmekten koruyacaktır. Para kazanmanın popüler bir yöntemi kripto ticaretidir, ancak birçok riski de beraberinde getirir. Bu, çok çalışanlar için ürkütücü bir düşüncedir, ancak yüksek risk olduğunda puan alma şansı da yüksektir. 2022’de hızlı para kazanmak istiyorsanız, aşağıdaki 10 kripto parayı satın almayı düşünmelisiniz:

İşte 2022’de satın alınabilecek en iyi 10 kripto para listesi

Lucky Block

Önümüzdeki aylarda, hızlı bir şekilde büyük kazanmak istiyorsanız , Lucky Block çok sayıda büyüme potansiyeline sahip. Binance Akıllı Zincirine dayanan Lucky Block, blockchain protokolleri üzerinde çalışan küresel bir piyango öngörüyor. Her Lucky Block işlemi Piyango Havuzuna %4, Likidite Havuzuna %4, NFT ve Oyun Telif Fonuna %3 katkı sağlayacak ve %1 yakılacak. Bu da jetonları zamanla daha nadir hale getirecek. En iyi 10 kripto para listemizin ilki Lucky Block için daha fazla detay için resmi web sitesine erişebilirsiniz.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bitcoin

2022’de satın alınacak ilk on kripto para birimi listesi, kripto para birimlerinin kralı Bitcoin olmadan eksik kalır. Bitcoin’in kripto pazarını yönlendirdiğini söylemek yanlış olmaz. Uzmanlara göre Bitcoin’e yatırım yaparak büyük bir kâr elde edebilirsiniz.

Ethereum

Ethereum , çevrimiçi sözleşmeler oluşturmanıza izin veren bir platformdur. Bu, insanların artık bu sözleşmeler için para birimi olarak Ether kullanabilecekleri anlamına geliyor. Ethereum ile ilgili harika şeylerden biri, geniş bir kullanım alanına sahip olmasıdır. İnsanlar çevrimiçi olarak dijital hizmetler satın almak için Ether’i kullanabilir.

ethereum eth en iyi 10 kripto para
Ethereum (ETH)

Litecoin

Litecoin , Bitcoin’in dört katı olan maksimum 84 milyon jetona sahiptir. Litecoin’in blok oluşturma süresi blok başına 2,5 dakikadır. Bu, işlemlerin her 10 dakikada bir onaylandığı Bitcoin ağında olduğundan daha hızlı onaylandığı anlamına gelir.

Ripple

Ripple ağı, XRP tarafından desteklenmektedir. Ripple satın aldığınızda, aynı zamanda XRP satın almış olursunuz.

Litecoin

Litecoin, en hızlı dijital para birimi olmasa da büyük meblağları transfer etmek için mükemmel olmaya devam ediyor. Önümüzdeki aylarda paranızı ikiye katlayabilecek mükemmel bir yatırımdır.

Binance Coin

BNB olarak da bilinen Binance Coin , Binance borsası tarafından geliştirilen ve pazarlanan kripto para birimidir. Başlangıçta Ethereum’a dayanmasına rağmen, şimdi kendi Binance zincirine dayanıyor. BNB, işlem ücretlerini ve işlemleri daha düşük bir fiyata ödemek için bir yardımcı program belirteci olarak kullanılır.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Ethereum Classic

Blockchain tabanlı Ethereum Classic (ETC) , açık kaynaklı, merkezi olmayan bir bilgi işlem platformu ve bir kripto para birimidir. Ethereum Classic ile geliştiriciler akıllı sözleşmeler üretebilir ve dağıtabilir. Portföylerini genişletmek isteyenler ve blok zinciri teknolojisinin değiştirilmemesi gerektiğine inananlar için harika bir yatırım seçeneğidir.

Cardano

Cardano , pay kanıtı ile fikir birliğinin sağlandığı, merkezi olmayan, açık kaynaklı, halka açık bir blok zinciri platformudur. Kullanıcılar, eşler arası işlemleri yürütmek için dahili kripto para birimi Ada’yı kullanabilir. Charles Hoskinson, 2015 yılında tanıttı.

Cryptocurrency Dash

Cryptocurrency Dash , bir gizlilik madeni parası olarak başladı ve şimdi günlük işlemler için kullanılıyor. Kripto alanındaki daha köklü ve iyi bilinen madeni paralardan biridir. Uzun ve hareketli tarihi boyunca dinamik yapısını kaybetmeden birçok değişikliğe uğramıştır.