Litecoin, ATH Yapmak İçin Fırsat Kolluyor!

Puan Verin

Litecoin, 2017 yılındaki 375 dolar olan ATH’sini henüz kıramadı. Fakat 17 Nisan 2021 tarihinde 328 dolara çıkmıştı. Bu seviyesini kırmak için yeniden hedef belirliyor.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

LTC, 2011’de Bitcoin’den uyarlanan açık kaynaklı bir kripto para olma özelliğindedir. BTC’den işlem hızı açısından yaklaşık 4 kat daha hızlı ve adet sayısı da yine lider kripto paradan 4 kat daha fazladır. Gönderim komisyonu da şuan çok düşük seviyelerdedir. Aslında bunun nedeni gönderim ağındaki yoğunluk ile alakalıdır. Ethereum veya Bitcoin’e göre kat be kat daha uygun bir komisyona sahiptir.

2011 yılından 2020 yılana kadar olan süreçte BTC, ETH ve LTC transfer yoğunluğu grafiği şöyle;

btc eth ltc litecoin transfer yogunlugu grafigi
Kaynak: Blockchair

Litecoin ‘in ATH Yapması Yakın Olabilir

Litecoin genel grafiğinde yapılan trend analizlerine göre bir ATH yapmak için istekli görünüyor. ETH’nin son zamanlarda yaptığı üst üste ATH’lere bakalım önümüzdeki günlerde LTC’de bunu başarabilecek mi?

litecoin trend analizi
Kaynak: TradingView