Bitcoin teknik analiz: BTC için olası senaryolar

Puan Verin

Bitcoin teknik analiz grafiğini incelediğimizde, güncel olarak oluşan destek ve direnç bölgelerinde sıkılaşmalar başladı. Oluşan destek bölgeleri arasında öyle bir nokta var ki BTC’nin kaderini belirleyecek cinsten bir bölgenin varlığı oluşmuş durumda!

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Bitcoin teknik analizi: BTC/USD grafiği

Bitcoin teknik analizi BTCUSD grafiği
Kaynak: @ekonomikocu

Geçen hafta (10 Kasım 2021) tarihinde lider kripto para birimi yeni ATH’sini yapmıştı. 68 bin 789 dolar ile tüm zamanların rekorunu tazeledi. Ama daha sonrasında ise bir düzeltme hareketi gerçekleştirdi. Aşağı doğru sarkan BTC için 54.830 dolar seviyesi güçlü bir destek noktasıdır. Ama sosyal medya camiasından aşina olduğumuz kripto para fenomeni Paradotor’a göre ise 57 bin dolar desteği kırılmayacakmış. Onun ön görüsüne göre 57 bin dolar şuan için oluşacak en dip seviyedir.

Olası bir 54.830 seviyesinin kırılması durumunda ise 38.970 dolar desteği daha öncede konuştuğumuz bir bölgedir. Ve bu senaryonun gerçekleşmesi çok zayıf görülüyor. Analist ve ekonomistlerin ortak görüşüne baktığımızda ise 54 bin dolara bir kere daha uğrayacağı yönünde konuşmaların olduğunu görüyoruz.

Eğer Bitcoin buradan yukarı dönerse de ilk olarak 65 bin dolarda bir direnç ile karşı karşıya kalacaktır. Bu direnci kırdığı takdirde de 69 bin dolar seviyesi önemli bir direnç bölgesidir. Yıl sonu hedefini gerçekleştirmek isteyen altın kriptonun en önmeli direnci de 84 bin dolar da duruyor.