8600 Dolarda tutunamayan BTC’nin işte bir sonraki adımı

Puan Verin

Değerli kripto varlık Bitcoin (BTC), kaç gündür 8600 dolarlık seviyesinde gelip gitti ama kıramadı. Destek seviyesi olan 8450 seviyesini şuan test ediyor. Olurda destekten çıkamaz ise sonraki fiyat yolculuğu 7 bin dolar olabilir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bitmex’te fiyat 8400’ünde altında

BTC fiyatı, 8.600 dolar seviyesini güçlü bir şekilde reddederek keskin bir geri dönüş sağladı. Dört gün içinde ilk kez sıkı bir aralıktan ayrılarak boğalarını resmen arenadan çekmiş oldu. BitMEX gibi büyük borsalarda 8.400 doların da altına düşerek baskın kripto para birimini daha derin bir gerilemeye karşı savunmasız bıraktılar.

Aslında 26 Ekimde boğalar 10.600 doları gördürmüştü. Sonrasında ise belli bir aralıkta gidip gelen Bitcoin, aylık bazda sadece bir kere 6500 seviyesini gördü. Ama defalarca 9k dolaylarında döndü durdu. Buda onun boğalarını aslında sadece kenarda beklettiğinin göstergesi olabilir.

19 Ocak’ta 9.200 dolar da bir ret, ardından 8.600 dolarlık bir başka ret hareketi yapınca akıllara geçen yılın Ekim ayını hatırlattı. Fraktal bir bitcoin testeresine çok benziyen bir dalga içinde olduğunu belirtmekte fayda var.